Tel.: +36 30 2352 702 E-mail: zitasport@gmail.com  
     
 GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Róbert: kérdésem az lenne hogy a piacon annyi a táplálék kiegészítő gyártó mint égen a csillag.Van különbség az egyes gyártók között?
Pl.Bsn,pronutrition,biotech? Vagy a Bsn megiscsak bsn marad? Válaszotokat előre is köszönöm!

válasz: Természetesen van különbség a táplálékkiegészítők között. Egyes táplálék-kiegészítőket engedély nélkül árulnak. Van amelyik szintetikus, van amelyik természetes anyagokat tartalmaz (ezek drágábbak, felszívődásuk 90%).

Renáta: szeretném megérdeklődni, hogy a csípőről az úszógumit milyen gyakorlatokkal lehet eltüntetni?

válasz: A derékon és a csípőn éppúgy mint a hason lévő felesleg elsősorban, 70%-ban a táplálkozáson múlik, diéta, és heti 3-4 aerob mozgás.

RIASZTÓ ADATOK
A magyar lakosság egészségi állapota

Egy ország lakosságának egészségi állapotát a társadalmi-gazdasági tényezők jelentősen befolyásolják. A magyar lakosság egészségi állapota nemzetközi összehasonlításban rendkívül kedvezőtlen, amely visszahat az ország gazdasági teljesítményére, versenyképességére. A népesség kedvezőtlen egészségi állapota az életesélyekben meglévő földrajzi és társadalmi különbségekkel is magyarázható.

Hazánk demográfiai helyzetére jellemző, hogy a halálozások száma 1981 óta több mint 760.000-rel meghaladja a születések számát.

Házisárkány otthoni edzése / blog /
2010. július 12., hétfő
Itthoni edzés -Szőke Zitával . Indul!!!!
Zita nyerte az
aerobik-Megasztárt

Sport-, szabadidős- és rekreációs tevékenység Magyarországon

Magyar Szabadidő Szövetség konferenciáján a szabadidősporttal való kérdésekkel foglalkozva az alábbi magyarországi adatról számolt be: "A felnőtt lakosság mindössze 9% - a mozog heti 2 alkalommal legalább félórányit."Domonkos Zsolt Táplálkozási Tanácsok Felsőfokon című könyve, kapható nálam!

Ha többet akarsz tudni:
- A táplálék-kiegészítőkről
- A sporttáplálkozásról
- A diétákról, fogyókúrás módszerekről
- A folyadékfogyasztásról
- A legális és tiltott teljesítményfokozásról
- A betegségek megelőzéséről és leküzdéséről
Mindezt egy könyvben megtalálod. TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK FELSŐFOKON
A könyv akciós bevezető ára: 3000Ft

Telefon 06-30-2352-702
E-mail: zitasport@gmail.com 

 

 
  EGY KIS TUDOMÁNY

GÉNKÓDEX
RENDELD MEG SZEMÉLYRE SZABOTT GÉNTÉRKÉPEDET!
(Érdeklődni: Szőke Zita)


A Géntérkép egy átfogó tanulmány Rólad.2008-ban a Time magazin az "év találmányának" nevezte a szolgáltatást. A tudományos DNS elemzés a legmegbízhatóbb és legpontosabb vizsgálat a testedről. Ezt a tesztet csak egyszer kell elvégezni, hiszen a gének nem változnak. A genomikai technológiák nagy jövővel kecsegtetnek a közeljövőt nézve, mivel génvarinások vagy génexpressziós változások elemzésével elvileg meg lehet ítélni a különböző betegségekre való hajlamot. Tartalmazza a csontok metabolizmusát szabályozó gének feltérképezését, nikotin, alkohol, koffein metabolizmushoz és függőséghez kapcsolódó gének vizsgálatát.
Az izomzat egyéni sajátosságaiért és a sportolói képességek kialakításáért felelős gének vizsgálatát, melyből megtudhatod mely sportokat űzd hogy eredményes legyél, mely táplálékok hasznosak számodra, melyek toxikus hatásúak, és mennyi tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot vigyél be. Pontos személyre szabott táplálkozási tervet, és edzésprogramot kapsz.

GÉNKÓDEX egy táplálkozási és életmódbeli program, mely egyedi genetikai mintázatodra épül.
A genetikai feltérképezés személyre szabott akciótervet tartalmaz (táplálkozás, edzésprogram)